divendres, 26 de novembre del 2010

Amb l'ordinador també es poden aprendre moltes coses.


  En aquesta pagina del Xtec trobem molta informació a més a més.  
L'ús de l'ordinador dins de l'aula d'Educació Infantil complementa i amplia els temes treballats en les diferents àrees de l'escola. És una eina molt atractiva pels nens/es, els hi agrada molt. 
Els/les mestres observen amb sorpresa la facilitat amb què aprenen a fer-lo funcionar: primer aprenen movent el ratolí (coordinant la vista amb la mà) .Tarden poc temps a saber com posar tot sols en funcionament l'ordinador i trobar allò que busquen. I al cap de poc temps, ells sols ja dominen els programes i tot el que els hi posis per davant.

2 comentaris:

  1. És molt important que a totes les aules d'infantil puguin tenir un ordinador per tal de poder desenvolupar uns coneixements de les TIC i sobretot que a més a més d'un racó de joc, podem treballar l'anglès, el català, la música...etc.

    ResponElimina
  2. Sí, estic d'acord amb el racó de l'ordinador. Crec que és un tema molt interessant i cada vegada més útil. Si voleu informació sobre el projecte 1x1 (un ordinador per cada nen), passeu-vos pel meu blog. Aquí teniu l'adreça: http://2bticalaula.blogspot.com/

    ResponElimina