dijous, 9 de desembre del 2010

el racó de l'ordinador a l'escola Santa Teresa de Lisieux

A l'escola que vaig anar la setmana d'activitats extraordinàries, disposaven d'un racó anomenat; El racó de l'ordinador.
Aquest estava destinat a que els nens, en aquest cas de 4 anys, poguessin treballar d'una manera més eficient i diferent.
L’ordinador és una manera divertida d’aprendre en la que els nens fan la mateixa feina pensant que és un joc.
En aquesta imatge trobem tres nens de la classe jugant, i a la vegada, aprenent amb l'ordinador, pintant el dibuix relacionant els colors i els números.

Com a conclusió podríem dir que ha sigut bona la incorporació d’aquesta nova tecnologia de la informació ja que així els infants aprenen a emprar una eina de comunicació i d’informació, com és l’ordinador, molt indispensable avui en dia.    

5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola noies! Volia informar-vos que un dia vaig fer una entrada al meu bloc de grup (Recursos educatius per a l'Educació Infantil) que feia referència al racó de l'ordinador i, com el vostre bloc tracta d'això, us deixo l'adreça de l'entrada per si us interessa fer referència a ella o agafar alguna idea:

    http://5arecursos.blogspot.com/2010/10/el-raco-de-lordinador-les-aules.html

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la teva informació, ara hi farem un cop d'ull.

    ResponElimina
  4. Molt bona publicació si :). Penso que és molt interessant que els alumnes d'educació infantil des del principi és relacionin amb el funcionament d'un ordinador i els inicis del que és el món informàtic. Aquesta societat en que vivim cada vegada està més informatitzada i Penso que és bo que els nens aprenguin una mica i és familiaritzin amb aquests conceptes de manera lúdica i didàctica.
    Ja que aprendre jugant és la millor manera de interessar els nens i fer que aprenguin de manera amena i prolongada.

    Combinada amb altres activitats de socialització i comunicació amb els companys, la informàtica si no se n'abusa, pot ser molt educativa a aquestes edats.

    Bon bloc!! :)

    ResponElimina
  5. M'ha semblat molt interessant la teva entrada Ivet. Vivim en uns temps en els quals la tecnologia ens envolta en quasi bé tots els àmbits. Considero que el fet de que els infants disposin d'un racó on poder gaudir i treballar amb l'ordinador, és una bona manera per introduïr-los en quelcom que els acompanyarà durant gairebé tota la seva vida.

    ResponElimina