diumenge, 28 de novembre del 2010

Diverses maneres de treballar des del racó de l'ordinador.

L'organització dins de l'aula permet anar compaginant les diferents maneres d'accedir al racó de l'ordinador.
Es pot fer de manera individual i així reforces la seva autonomia o es pot fer amb parelles que així aprenen a compartir coneixements i ha posar-se d'acord per alternar l'ús del teclat o del ratolí. A més a més han de treballar en grup, és a dir han de llegir, mirar i comentar entre tots un tema que els interessi molt.
Un consell que donen és que estaria bé que cada nen tingues el seu disquet personal i així veuríem clarament com evoluciona el nen i la feina que va fent a classe.





4 comentaris:

  1. Cal citar les fonts d'informació emprades a cada entrada.

    ResponElimina
  2. Hem trobat molt interessant el consell que es dóna. És cert que estaria bé que cada nen tingués el seu disquet personal i així veuriem clarament com evoluciona el nen i la feina que va fent a classe.


    Alicia Abril, Silvia Caballé, Anna Chamorro i Carla Dabau.

    ResponElimina
  3. Penso que l'ús de l'ordinador a l'aula és molt interessant ja que tenen la positibilitat d'aprendre nous conceptes a la vegada que interactuen amb l'ordinador, és a dir amb les noves tecnologies.
    A part penso que el treball amb l'ordinador és més indivudualitzat i per tant cada nen pot seguir el seu propi nivell.

    ResponElimina
  4. Pensem que en el racó de l'ordinador es podria utilitzar EyeOS, ja que permet personalitzar l'escriptori a les necessitats de l'alumne.

    A més veiem necessari, tal i com dieu vosaltres, que els alumnes treballin tant individualment com col·laborativament, ja que les dues maneres aporten diferents coneixements.

    Alexandra Romero
    Miriam Sànchez

    ResponElimina